IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului

IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului


Puțin peste o săptămână ne mai desparte de începutul celui mai așteptat festival din zona Olteniei, IntenCity, care a pregătit, pentru cea de-a treia ediție, multe surprize pentru toți participanții, atât muzicale, cât și vizuale și, am putea spune, și senzoriale. Asta pentru că întreg festivalul este o experiență de neratat, cu activități incitante pentru spectatori și o scenă spectaculoasă, care va include elemente de butaforie impresionante.

Un cap de leu imens va decora scena monumentală, iar show-urile de lasere, lumini și efecte speciale create pentru IntenCity vor oferi un spectacol vizual de neratat. Totul se va petrece în perioada 28-30 iunie, la Sala Polivalentă și pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Gianluca Vacchi, Subcarpați și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului. Mai mult, pentru prima dată la Festivalul IntenCity, o seară va fi dedicată muzicii balcanice, care va aduce un nou val de energie și entuziasm. Astfel, sâmbătă, 29 iunie, spectatorii vor dansa pe hiturile grecoaicei Helena Paparizou, dar și pe ritmurile frenetice ale unor trupe precum Damian Drăghici & Brothers sau Dubioza Kolektiv.

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă, unde trapperii vor fi ca la ei acasă. CTC, Chicks Luv Us, Ian, Sllash & Doppe și mulți alți artiști renumiți din țară și străinătate sunt așteptați la Craiova, unde, timp de trei zile, se va dansa până dimineața.

Festivalierii vor avea la dispoziție și o zonă de activare, cu activități diverse, opțiuni generoase de food&drinks, toate completând experiența IntenCity de la Craiova.

Line-up-ul complet poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului, www.craiovaintencity.ro, și nu uitați că găsiți bilete la prețuri foarte avantajoase, atât pentru o zi, cât și pentru întreaga perioadă de desfășurare a festivalului, la adresa
Bilete

Orașul e mai intens ca niciodată! Haideți la IntenCity!

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!