1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!

1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!


Nu știți ce să faceți de 1 iunie alături de cei mici? Sau sunteți mari și vreți să redeveniți copii? Am selectat, pentru voi, câteva evenimente superbe care vor avea loc în întreg județul, cu ocazia Zilei Copilului, așa că nu aveți decât să vă alegeți și să mergeți unde vă place cel mai mult. Fie o zi petrecută la conac, fie una rustică, alături de animale, animată de păpuși ori cuprinsă de fascinația cerului, noi suntem siguri că veți găsi ceva pe placul vostru!

Festivalul Micilor Artiști – Conacul Teișanu, Coțofenii din Față

Pe 1 iunie, Asociația Choose Love, în colaborare cu Life is better with Friends, The Monumentalist si The Wed Story organizează Festivalul micilor artiști, un eveniment in scop caritabil ce se va desfășura în aer liber si va fi dedicat tuturor celor interesați de artă și de viitorul ei văzut prin ochii unui copil. Fondurile strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi donate către cele doua asociații: Life is Better with Friends și Choose Love si vor ajuta la punerea bazelor viitoarele proiecte de dezvoltare artistică și socială a întregii comunități.
Detalii despre eveniment, aici:
Festivalul Micilor Artiști - facebook

Vis din copilărie – Teatrul Colibri

Teatrul „Colibri” dedică nu mai puțin de patru zile acestei ocazii speciale – deși putem spune că, la Teatrul „Colibri”, Ziua Copilului este în fiecare zi. Așadar, de joi, 30 mai, și până duminică, 2 iunie, cei mici vor avea parte de spectacole și diverse activități în mai multe locații din Craiova.

1 iunie altfel, La Stână, Malu Mare

Încă o locație din Craiova își deschide porțile pentru cei mici și pentru activități dedicate lor, care implică o întoarcere la tradiție și natură. Astfel, pe lângă activități tipice, copiii vor putea să interacționeze cu animalele, să le hrănească și să învețe despre ele într-un context ideal. Locurile sunt limitate! Detalii, aici:
Un 1 iunie altfel - facebook

Aeroclubul „G.V. Bibescu”, porți deschise pentru cei mari și cei mici

Aeroclubul Teritorial „G.V. Bibescu” Craiova organizează, și în acest an, de 1 iunie, evenimentul „Ziua Porților Deschise”. Încă de la ora 10:00, toți cei care ajung pe Aerodromul „Balta Verde” vor avea parte de demonstrații aeriene, demonstrații și expoziții cu aeromodele, expoziție cu aeronave statice și cu aeronave istorice (ARPIA Craiova), expoziție de motociclete, plus ateliere de prezentare ale ISU, Poliției, Jandarmeriei Dolj și Armatei Române, la eveniment participând și standuri ale Liceului „Traian Vuia” ori ale INCAS și Facultății de Inginerie Aerospațială Craiova.

De 1 iunie, redevenim copii și ne bucurăm ca unii! Doljul e magic!

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului