Luna Crăciunului în 5 evenimente magice, la Craiova

Luna Crăciunului în 5 evenimente magice, la Craiova


Luna decembrie vine la pachet cu multă distracție, într-o atmosferă de milioane, asigurată, bineînțeles, și de Târgul de Crăciun de la Craiova, unul dintre cele mai spectaculoase de acest gen din țară.

Așadar, într-o lună în care magia plutește în aer și găsim, parcă, frumusețe în toate, vă propunem câteva evenimente pe care nu trebuie să le ratați! 

Robin and The Backstabbers – Cult Music Club

Chiar în câteva zile, vineri, pe 8 decembrie, trupa Robin and The Backstabbers revine la Craiova, la Cult Music Club, pentru un concert unic, așa cum fanii sunt deja obișnuiți. Robin and The Backstabbers înseamnă versuri excelente pe note atent alese, astfel încât experiența muzicii lor și a unui concert live, mai ales, este o ocazie specială! Biletele sunt disponibile la linkul de mai jos: 
Craiova: Robin and the Backstabbers Craiova: Robin and the Backstabbers live la Cult Music Club - facebook

„Femeia mării”, de Andriy Zholdak – Teatrul Național „Marin Sorescu”

Spectacolul montat la Teatrul Național „Marin Sorescu”, „Femeia mării” de Andriy Zholdak, va fi din nou jucat pe 15 decembrie. Este încă o ocazie de a o vedea pe Costinela Ungureanu, actrița care a primit, în acest an, Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal acordat de UNITER. Haideți și voi să o cunoașteți pe Elida Wangel și pe celelalte personaje, într-o lume spectaculoasă! 
FEMEIA MĂRII - REGIA ANDRIY ZHOLDAK - bilete FEMEIA MĂRII - regia Andriy Zholdak - facebook

„Oratoriul de Crăciun”, de Johann Sebastian Bach – Filarmonica „Oltenia”

Dacă preferați muzica clasică, vă propunem, tot pe 15 decembrie, o audiție splendidă a „Oratoriului de Crăciun”, lucrare semnată de compozitorul Johann Sebastian Bach. Evenimentul este cu atât mai grandios cu cât, cu această ocazie, vor fi marcați și 119 ani de la primul concert al Societății Filarmonice din Craiova, dar și încheierea Festivalului Internațional „Craiova Muzicală” din acest an.
ORATORIUL DE CRACIUN - CRAIOVA MUZICALA - bilete ORATORIUL de CRĂCIUN / BACH

Christmas Social Market – Atelier Magic Star

16 decembrie este o zi pe care trebuie să v-o rezervați în calendar, având în vedere că veți avea parte de câteva ore bune de distracție, atât voi, cât și cei mici! Asociația Life is Better with Friends, alături de partenerii de la The Wed Story, găzduiți de Atelier Magic Star, vă cheamă să participați la un târg caritabil, presărat cu cadouri unice, ateliere distractive pentru copii, delicii de sezon și o atmosferă specifică sărbătorilor. Cei care vor veni la Christmas Social Market trebuie să știe că vor susține proiectul asociației Life is Better with Friends, Caravana „Școală de vară la țară”, dedicat copiilor vulnerabili, oferind sesiuni de consiliere și sprijin pentru mame. 
Christmas Social Market - facebook

Magia Crăciunului la Operă – Teatrul Național „Marin Sorescu”

Un regal de operă, în atmosfera Crăciunului, vă așteaptă pe 18 decembrie pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu”. Artiștii Operei Române Craiova vă invită la o seară de ținut minte, cu lucrări celebre, care vor aduce și mai aproape Crăciunul care bate la ușă.
Magia Craciunului la Opera - bilete Magia Crăciunului la Operă - facebook

Rămâneți pe Discover Dolj și fiți la curent cu toate evenimentele lunii decembrie! 

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului