#MonthOfLove. Ce facem de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete

#MonthOfLove. Ce facem de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete


Suntem în luna în care dragostea plutește în aer mai mult ca oricând și trebuie, desigur, să ne bucurăm la maxim de acest sentiment. Ne-am uitat prin lista evenimentelor de Valentine’s Day și Dragobete și iată ce am găsit pentru voi:

O seară la operă, de Dragobete

Opera „Boema” este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite lucrări din repertoriul clasic. Artiștii Operei Române Craiova vă invită să trăiți emoția muzicii lui Giacomo Puccini, pusă în scenă la Cercul Militar Craiova. Biletele pentru reprezentația din data de 25 februarie sunt disponibile mai jos:
Boema - iTicket

Valentine’s cu gust, la Epoca

Dacă vă doriți să petreceți seara de Valentine’s Day într-un cadru monumental și savuros, vă propunem o seară romantică la Epoca Steak House and Wine Bar, situată în zona „ascunsă” a centrului vechi, într-o zonă liniștită de case de epocă, unde sigur veți avea o experiență diferită. Detalii despre eveniment, aici:
Happy Valentine's Day - facebook

O vizită la „Sărutul” lui Brâncuși, la Muzeul de Artă Craiova

Muzeul de Artă Craiova găzduiește șase opere Brâncuși, printre care și Sărutul, lucrare de referință pentru întreaga creație a sculptorului oltean de renume mondial. Cabinetul Brâncuși este un must-see în Craiova, iar dacă ajungeți la noi în oraș în această perioadă (și nu numai), nu uitați să vă treceți pe listă o vizită la Muzeul de Artă Craiova! Găsiți lista completă a muzeelor din Craiova și din Dolj la noi pe site:
Muzee

Dragobete pentru melomani, la Filarmonica „Oltenia”

Pe 23 februarie, Filarmonica „Oltenia” vă propune un concert pe muzică de Beethoven și Rahmaninov, cu soliștii Alexandru Tomescu (vioara Stradivarius Elder-Voicu), Ștefan Cazacu (violoncel) și Sînziana Mircea (pian), alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia”, sub bagheta dirijorului Eric Lederhandler (Belgia). Găsiți bilete la linkul următor:
Bilete Concert simfonic

Pentru restul evenimentelor din Craiova și din județ, intrați pe site-ul nostru sau în app-ul Discover Dolj&Craiova, disponibil în toate magazinele online! Mai mult decât îți imaginezi, la un click distanță!

Alte sugestii

#DeVăzutLaNoiAcasă. Tur #cooltural pentru un sejur în Dolj
A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj