Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei

Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei


Municipiul Craiova se poate lăuda cu un nou parc senzațional, amenajat de Primăria Craiova în urma unui program ambițios de revitalizare a spațiilor urbane și de transformare, a unora dintre acestea, în adevărate oaze de verdeață.

Astfel, din data de 1 iunie, craiovenii și toți cei care ne vizitează se pot bucura de Fantasy Park, o locație superbă, tematică, ce a reușit să fie transformată drastic, față de cum arăta în urmă cu câțiva ani. Parcul are trei zone pentru cele trei categorii de public, una pentru adulți, una pentru adolescenți și una pentru copii, care vor fi – credem noi – cei mai bucuroși de butaforie și de toate detaliile care au fost amenajate la fața locului. Asta nu înseamnă că și cei mai mari dintre craioveni și turiști nu vor fi impresionați! Până la urma, toți suntem copii, undeva în sufletul nostru. 

Parcul are locuri de joacă, scenă pentru spectacole, un spațiu pentru fitness, mobilier urban inedit, ce îmbracă forma personajelor de poveste, dar și o zonă verde amenajată superb. Terasele sunt și ele o atracție pentru vizitatori, iar încă o bucurie pentru adolescenți este și un skate park, conceput sub forma unui cap de uriaș. Fantasy Park nu este doar pe timpul zilei un loc spectaculos, ci și seara, fiind iluminat ca în povești și, devenind, astfel, un loc ideal pentru promenadă.

Astfel, locul unei zone degradate din municipiu, care nu în urmă cu multă vreme era de nefrecventat, dar mai ales să fie considerată una de recreere, a fost luat de acest nou parc, care se alătură suitei de parcuri și grădini ale Craiovei: Parcul „Nicolae Romanescu”, Grădina Botanică, Parcul „Tineretului”, Parcul Pedagogic și multor alte zone mai mici, precum Parcul Pușkin, Grădina „Mihai Bravu sau English Park, și ele extrem de importante pentru regenerarea urbană și pentru confortul cetățenilor care au, acum, din ce în ce mai multe locuri în care să se bucure de natură, în sânul orașului.

Vă invităm să vizitați noua oază de verdeață și să-i descoperiți surprizele! Craiova e magică! 

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului