Noiembrie magic, la Craiova

Noiembrie magic, la Craiova


Luna noiembrie se anunță a fi una plină de evenimente pe toate gusturile, toate fiind completate și întregite de deschiderea Târgului de Crăciun de la Craiova, care ia startul primul la nivel național în rândul manifestărilor de sezon.

17 noiembrie – Inaugurarea Târgului de Crăciun de la Craiova

Magia Crăciunului va pune iarăși stăpânire pe întreg orașul, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun de la Craiova, primul de acest gen care va fi inaugurat oficial în țară. Peste 2 milioane de LED-uri vor lumina întreg orașul, iar activități diferite, bunătăți pentru toate gusturile și evenimente culturale vor „condimenta” întreaga Craiova până la finalul Sărbătorilor de Iarnă.
Târgul de Crăciun Craiova - facebook

6 noiembrie – Omul cu Șobolani, live la Curtea Berarilor Craiova

Pentru cei îndrăgostiți de rock, pentru cei rebeli, dar și pentru cei îndrăgostiți, ei bine, vă spunem că în numai câteva zile avem parte de un super concert la Curtea Berarilor Craiova: Omul cu Șobolani! Cunoscuți pentru muzica lor ce a scris istorie în ultimii peste 25 de ani în România și numai, băieții de la OCS promit un spectacol unic, în cadrul turneului de promovare a noului single, „Toată lumea greșește”. Accesați linkul de mai jos pentru informații despre eveniment și bilete!
Omul cu Șobolani – LIVE la Curtea Berarilor Craiova

11 noiembrie – „Avarul”, de Moliere, la Teatrul Național „Marin Sorescu”

Pe 11 noiembrie, de la ora 19:00, sunteți invitați la piesa „Avarul” de Molière, în regia lui Felix Alexa, cu Claudiu Bleonț în rolul principal! Un regal actoricesc pus în scenă la Teatrul Național „Marin Sorescu” aduce, din nou, în prim-plan, comedia satirică a dramaturgului francez. Bilete la eveniment puteți găsi atât la Agenția teatrului, cât și online, urmărind link-ul eventului:
● AVARUL ● de Molière ● regia Felix Alexa

16 noiembrie – „De ce mă cheamă Nora când cerul meu e senin” – proiecție și întâlnire cu scriitoarea Nora Iuga la VIP Inspire Cinema

Contactul cu alte povești ne poate oricând inspira pentru propriile noastre vieți! Scriitoarea legendară a României, Nora Iuga, în vârstă de 92 de ani, vine la Craiova să se întâlnească cu cititorii, cu fanii și nu numai. Ocazia? Proiecția filmului „De ce mă cheamă Nora când cerul meu e senin”, regizat de Carla-Maria Teaha, un film cu și despre adorabila Nora Iuga și modul ei unic de a simți și de a crea. Totul va avea loc pe 16 noiembrie, începând cu ora 19:00, deci luați-vă bilete și participați la o întâlnire unică!
Proiecție de film & întâlnire cu Nora Iuga și Carla-Maria Teaha

24 noiembrie – „Carmina Burana” de Carl Orff, la Filarmonica „Oltenia”

Capodopera vocal-simfonică semnată de Carl Orff, „Carmina Burana”, se aude la finele lui noiembrie la Filarmonica „Oltenia”, unde publicul va avea ocazia să guste sentimentul înălțător pe care compozitorul german a reușit să-l pună în partituri pentru ca o lume întreagă să se bucure de el! Detalii despre eveniment și bilete, aici:
CARMINA BURANA

Alte sugestii

Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!
Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei
1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!
Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!
#MemoriaGustului. Dolju-n bucate de 10, lecție de tradiție și generozitate predată în farfurii