Opțiuni vegane și vegetariene în Postul Paștelui

Opțiuni vegane și vegetariene în Postul Paștelui


Mai puțin de o lună ne desparte de sărbătoarea Paștelui, iar cei care țin post știu că este o perioadă de curățare spirituală, dar și fizică. Iar dacă nu țineți post din considerente spirituale, ci pentru că ați adoptat o dietă vegană sau vegetariană, noi ne-am gândit să vă prezentăm câteva locații unde puteți mânca așa cum ați ales, fără ingrediente de origine animală, în schimb cu multă dragoste și pasiune din partea celor care au deschis aceste business-uri. 

Raw-Zilla

Dacă visați la dulciuri sănătoase, fără zahăr, fără gluten și fără lactoză, fără ingrediente de proveniență animală, doar din fructe și semințe, atunci Raw-Zilla este locul unde vă puteți îndeplini visul. Bunătățile lor artizanale sunt delicioase, de la torturi, prăjituri, mini-torturi, bomboane sau tarte și brioșe, toate pregătite din plante și nepreparate termic, sunt soluția sănătoasă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Îi găsiți în Aliss Shopping Center, atât pentru ocazii deosebite, cât și pentru un răsfăț zilnic!
Raw-Zilla - facebook rawzilla.ro

Red Onion

Red Onion vine în întâmpinarea pofticioșilor cu burgeri vegani, hummus, salate, falafel, icre „false” și alte produse care îți lasă gura apă. Fiind o locație în care nu se prepară produse cu preparate din carne, aveți, deci, la dispoziție, atât preparate vegane, cât și vegetariene, în funcție de preferințe și alegeri!
Red Onion Craiova - facebook

Mandala Bistro

Bucătăria vegetariană ayurvedică nu a fost nicicând mai aproape! Mandala Bistro înseamnă mâncare sănătoasă cu specific oriental, preparată conform principiilor ayurvedice (în traducere, „știința vieții”, cel mai vechi și complex sistem medical). Aici găsiți de la supe și legume gătite inedit, până la salate ori alte specialități gândite și pregătite sănătos.
Mandala Bistro - facebook mandalabistro.ro

Bineînțeles că majoritatea restaurantelor și fast-food-urilor din Dolj au și opțiuni de post/ vegetariene. Aruncați o privire în aplicația (disponibilă în Google Play și App Store) și pe site-ul Discover Dolj pentru a le descoperi pe toate, la secțiunea „Mâncare și băutură”!
www.discoverdolj.ro

Alte sugestii

Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!
Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei
1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!
Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!
#MemoriaGustului. Dolju-n bucate de 10, lecție de tradiție și generozitate predată în farfurii