#PlanuriDeVacanță. În ce stațiuni putem să mergem, la vară, de pe Aeroportul Craiova


A sosit primăvara, cel puțin calendaristic, și vara e din ce în ce mai aproape. Începem să ne facem planuri de vacanță, probabil în ceea ce este prima vacanță relativ normală din ultimii doi ani. Ne-am gândit să vă spunem către ce destinații estivale puteți zbura din Craiova, astfel încât să vă bucurați din plin de climă și de o experiență turistică extrem de interesantă.

Grecia – Creta, Chania

Grecia e fascinantă prin felul ei unic de a fi, iar orașul Chania din Creta nu face excepție. Cu catedralele sale superbe, peisajele pitorești vechi, numeroase restaurante și multe locuri pentru cumpărături, Chania e unul dintre locurile de vis în care îți poți petrece o vacanță genială, zburând direct de pe Aeroportul Internațional Craiova.

Turcia – Antalya

Antalya e un oraș minunat în Turcia, care găzduiește milioane de vizitatori anual. Orașul este faimos pentru natura fermecătoare și atmosfera de glamour. Mai mult decât atât, Antalya are multe destinații superbe care fac din acest oraș una dintre cele mai vizitate destinații din lume.

Egipt – Hurghada

Hurghada este cea mai veche și faimoasă stațiune a Egiptului. Colorata și bizara Mare Roșie, cu viața ei plină de corali și pești, a adus Hurghada în atenția întregii lumi, iar lumea „de pe pământ”, odată o așezare mică pentru pescuit, s-a transformat într-un oraș de turism fantastic.

Tunisia – Monastir

Dacă vrei mai mult decât să faci plajă, ei bine, Monastir este casă a două monumente importante pentru care merită să te plimbi puțin. Ribat, plasat chiar pe coastă, este una dintre cele mai impreisonante relicve din Tunisia, ale erei islamice. Mai mult, chiar lângă Ribat este și opulentul Mausoleu Habib Bourgiba, numit după fondatorul Republicii Tunisiene moderne, care amestecă într-un mod magnific tradiționalul și arhitectura tunisiană modernă.

În total, opt destinații de vacanță vă stau la dispoziție de pe Aeroportul Internațional Craiova:
 
         - Egipt: 
• Hurghada, în perioada 24 martie - 27 octombrie
• Sharm El Sheikh, în perioada 24 martie - 2 iunie
         - Turcia: 
• Antalya, în perioada 2 iunie - 30 septembrie
         - Grecia: 
• Creta Heraklion, în zilele de 21 și 26 aprilie
• Creta Chania, în perioada 7 iunie – 20 septembrie
• Zakynthos, în perioada 10 iunie - 16 septembrie
• Rhodos, în perioada 14 iunie - 20 septembrie
• Skiathos, în perioada 11 iunie - 24 septembrie
         - Tunisia:
• Monastir, în perioada 1 iunie - 5 octombrie.

Pachetele de servicii turistice au fost deja puse în vânzare, iar cei interesați pot obține mai multe detalii de la orice agenție de turism. Așa că, adună-i pe cei dragi si începeți să faceți un plan. Ar fi păcat să avem totul atât de aproape, în zbor, și să nu profităm de asta! 

Alte sugestii

#DecembrieMagic. Ce evenimente ne aduc mai aproape Crăciunul
#DorDePăunescu. Doljul îl onorează pe marele poet prin festivalul ajuns la cea de-a opta ediție
#HobbyuriDeToamnă. Ce să facem ca să (ne) treacă mai repede toamna
#AromeDinEst. 5 restaurante cu specific turcesc, chinezesc ori vietnamez pe care trebuie să le încerci toamna asta
Romanțe și parfum de epocă. Festivalul „Ioana Radu”, la a IX-a ediție