Târgul de Paște de la Craiova, deschis în câteva zile! Parcul „Romanescu”, plin de surprize

Târgul de Paște de la Craiova, deschis în câteva zile! Parcul „Romanescu”, plin de surprize


Doar câteva zile ne mai despart de startul Târgului de Paște de la Craiova, care pune stăpânire, din nou, pe magicul Parc „Nicolae Romanescu” din municipiu. Cu siguranță, o vizită în perioada 19 aprilie – 12 mai la noi în oraș, la acest târg și nu numai, vă va oferi o experiență unică!

Desfășurat, în acest an, cu tematica „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, Târgul de Paște vă așteaptă cu căsuțele unicat pregătite special pentru această ocazie, într-un decor de vis, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, căci nu e niciodată prea târziu să visăm și să ne bucurăm!

Cei care vor alege să petreacă o zi în Târgul de Paște vor avea la dispoziție o varietate de ateliere interactive, expoziții și spectacole, vor putea participa la diferite concursuri (de șah, Easter Egg Hunt etc.) sau vor asista la activitățile artiștilor ambulanți ce vor poposi în Tabăra Cavalerilor, amplasată lângă Castelul Fermecat, în perioada 1-8 mai.

Parcul, deschis până la miezul nopții pe perioada târgului

Pentru amatorii de senzații tari, un roller coaster și o roată gigant au fost amplasate în Parcul „Romanescu”, ele oferind nu doar adrenalină, ci și o panoramă superbă asupra parcului și orașului. Totodată, aveți la dispoziție carturile electrice, bărcuțele pentru plimbări pe lac, toate acestea fiind completate de zecile de mii de narcise, zambile și lalele care împânzesc tot parcul.

Căsuțele cu bunătăți culinare, sucuri și produse handmade de la foișor și din zona locurilor de joacă vor fi deschise zilnic, între orele 11.00 și 20.00, iar Parcul „Nicolae Romanescu”, mai înflorit ca niciodată, va rămâne deschis în fiecare seară, până la miezul nopții.

Nu în ultimul rând, vizitatorii târgului vor avea parte și de scena religioasă a Învierii, creată în colaborare cu Mitropolia Olteniei. 

Autobuzul turistic, din nou pe traseu

Pentru cei care doresc să nu mai aibă grija parcării pentru mașina personală, dar și pentru vizitatorii care vor să facă un tur al celor mai frumoase obiective cultural-turistice din Craiova, RAT Craiova a pus la dispoziție, în această perioadă, și Autobuzul turistic. 

Autobuzul supraetajat, pentru care puteți cumpăra bilet direct din mijlocul de transport, va circula în intervalul orar 10.00 - 20.00, cu plecare la fix de la Sala Polivalentă și va merge pe traseul Grădina Botanică - stația de la Schmidt, Palatul Administrativ - stație English Park, fosta Casă a Căsătoriilor - str. C.D. Fortunescu, Parcul „Nicolae Romanescu”.

Împreună, vom avea o primăvară de milioane și un Paște chiar magic! Haideți la Craiova, să ne cunoașteți cu adevărat!

Alte sugestii

IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului
Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!
Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei
1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!
Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!