Summer Sport pentru micii doljeni, gratuit la Craiova

Summer Sport pentru micii doljeni, gratuit la Craiova


Sportul înseamnă dezvoltare armonioasă și un psihic relaxat și liniștit. Echipa de la Direcția Județeană de Sport Dolj știe foarte bine lucrurile acestea, așa că ne propune o vară plină de mișcare, mai ales pentru cei mici, care au nevoie de multe activități pentru a-și consuma energia și pentru a trăi la maxim vacanța.

Ce se întâmplă? Au început cursurile gratuite Summer Sport pentru nu mai puțin de șapte ramuri sportive la care se pot înscrie micuții doljeni!

Aceștia pot beneficia de cursuri de fotbal, baschet, tenis, șah, volei, karate și dans, în program existând și înotul, la care locurile au fost deja ocupate. Cursurile au loc în municipiul Craiova și, deja, peste 150 de copii au început cursurile de inițere la opt discipline sportive.

Vârsta minimă la Dans și Karate este de 5 ani, la restul ramurilor aceasta fiind de 6 ani. Înscrierile se pot face accesând linkul de mai jos, pentru seriile II-III-IV.
Formular înscriere online

Programul este organizat de către Direcția Județeană de Sport Dolj și este susținut financiar de către Primăria Craiova și Consiliul Local.

Cei de la Direcția Județeană de Sport Dolj au mereu proiecte interesante, de pus în mișcare 😊 pentru toți doljenii, așa că nu ezitați să le dați un like pe pagina de Facebook. Vă așteaptă foarte multe lucruri interesante pentru „sportivii” de toate vârstele, nu doar pentru copii!

Vă invităm să luați cu toții parte la vara aceasta plină de mișcare, prin soluții practice și la îndemână.

Vă reamintim că tinerii de la Go Bike vă așteaptă în Parcul „Romanescu” cu biciclete de închiriat, iar tot în parc, în perioada următoare, va fi deschisă oficial și pista de karting de pe Velodrom, care vă așteaptă cu senzații tari și multă, multă distracție!

Numai câteva detalii: 
  • la activitățile de karting pot participa trei categorii de utilizatori: adulți, minori cu vârsta cuprinsă între 15 ani şi 18 ani și copii cu vârsta cuprinsă între 7 ani şi 14 ani;
  • tarifele sunt de 55 de lei pentru un tur simplu (5 minute), 100 de lei pentru 5 minute de RACE și 150 de lei pentru 5 minute de DRIFT. Prețul este redus pentru studenți și elevi;
Cei care doresc să aibă o amintire a cursei, pot primi filmarea realizată cu camera pe kart, pentru 30 de lei. Pentru o filmare din dronă, tariful este de 100 de lei, setul de fotografii în format digital este 30 de lei, iar o fotografie printată este tot 30 de lei. 

Alte sugestii

Craiova: Zilele „Marin Sorescu”, la 88 de ani de la nașterea dramaturgului
Universalul Brâncuși, celebrat din nou, de ziua lui, la Craiova
#MonthOfLove. Ce facem de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete
#WeLoveCulture. Februarie artistic, la Craiova
#24Ianuarie local. Cum sărbătorim Mica Unire