Târgul de carte Gaudeamus 22, la Craiova, de astăzi!

Târgul de carte Gaudeamus 22, la Craiova, de astăzi!


Târgul de carte Gaudeamus, deja sinonim cu primăvara la Craiova, ajunge la noi în oraș începând de astăzi, cu ocazia ediției cu numărul 22. Totodată, aceasta este și prima ediție din acest an, la nivel național.

Totul se va petrece, ca de obicei, în foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”, până duminică inclusiv, iar voi veți avea din nou ocazia să vă bucurați de universul magic al cărților, de surprize editoriale, dar și de evenimentele incluse în cadrul târgului. Peste 30 de standuri ale editurilor și nu numai vă așteaptă să cunoașteți, să aflați și să plecați mai bogați sufletește de la târgul de carte. Și, de ce nu, să vă reîmprospătați biblioteca de acasă cu cele mai noi titluri din literatura românească și nu numai.

De la lansări de carte, până la dezbateri și o inedită lansare de cărți poștale cu scriitori din Oltenia, suntem siguri că veți găsi ceva pe placul vostru la târgul de carte. Programul integral al evenimentelor se regăsește aici: 
Programul evenimentelor - Gaudeamus Craiova 2024 | 13 - 17 martie

Iubitorii de carte trebuie să știe că pot vizita târgul de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, dar și duminică, în intervalul orar 10.00-14.00, accesul publicului fiind gratuit. Ediția de la Craiova a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România se va desfășura atât în format clasic, cât și online, chiar pe site-ul oficial al târgului, la adresa de mai jos, iar înregistrările evenimentelor transmise vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.
www.gaudeamus.ro

O mare parte din evenimentele găzduite fizic, în cadrul foaierului, precum și informații despre noile apariții editoriale și campaniile promoționale ale participanților la târg vor deveni accesibile, pe durata târgului, și celor care nu pot ajunge fizic în orașul nostru. 

Chiar și după încheierea târgului, noi vă recomandăm să rămâneți în lumea cărților și să nu ezitați să vizitați și librăriile din județ în căutarea titlurilor preferate. Le găsiți, ca de obicei, la o simplă căutare, pe www.discoverdolj.ro, dar și în aplicația Discover Dolj&Craiova. 

Ne vedem la târg! 

Alte sugestii

#DeVăzutLaNoiAcasă. Tur #cooltural pentru un sejur în Dolj
A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj