The Artist Awards. Vezi cine va fi prezent în weekend în Centrul Craiovei!


Cea de-a treia ediție a The Artist Awards, care recunoaște meritele celor mai buni artiști români contemporani și ale creatorilor de conținut, va avea loc pe 18 și 19 septembrie în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova. 

Organizat în parteneriat cu Opera Română Craiova, The Artist Awards va aduce în centrul orașului artiști precum Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes sau The Motans și mulți alți cântăreți români care au atins vârfurile topurilor muzicale. 

Pe partea de creare de conținut, nominalizările aduc în prim plan nume precum Micutzu, Antonia, Mihai Bobonete, Speak & Ștefania, Dorian Popa ori Gina Pistol. The Artist Awards recompensează și podcasturile, astfel că avem o secțiune dedicată acestora, semnate de Micutzu, Damian Drăghici, Gojira, Măruță sau Mihai Morar.

Întreaga secțiune de nominalizări, atât pentru artiști, cât și pentru creatorii de conținut, poate fi găsită pe site-ul oficial al The Artist Awards. 
theartistawards.com

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în baza adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR sau antigen cu rezultate negative, făcute cu cel mult 72 de ore, respectiv 24 de ore înainte de startul evenimentului.

În cadrul The Artist Awards, Opera Română Craiova a pregătit un program special pentru cea de-a doua zi a evenimentului. 

"O zonă VIP cu 200 locuri pe scaune va fi amenajată pentru cele două zile de eveniment, în care spectatorii se pot bucura de cea mai bună vizibilitate şi pot savura cele peste şase ore de show-uri muzicale în fiecare zi. Sunteţi invitaţi să luaţi parte live la cel mai aşteptat eveniment muzical al acestui an şi să fiţi martorii unor recitaluri senzaţionale din confortul locurilor amenajate în gradena destinată publicului amplasată în zona fântânii muzicale'', a transmis echipa organizatoare. 

Biletele pentru zona VIP, cu preţul de 100 lei pe zi, au fost puse joi în vânzare la agenţia Operei Române Craiova. 

The Artist Awards a mai avut loc la Craiova în anul 2019, ediția din 2020 desfășurându-se fără public, din cauza pandemiei. 

Foto: facebook.com/theartistawardsofficial

Alte sugestii

Casa Dianu, redată circuitului turistic. Vezi aici imagini din timpul lucrărilor!
#PoartăCătreLume. Aeroportul Craiova se pregătește de 2 milioane de pasageri pe an
CJ Dolj, mai aproape de doljeni cu noile servicii electronice
Craiova, orașul sportului. Vezi de ce fel de competiții te poți bucura în Bănie
#AltfelDePovești. Ce spectacol pregătește Radu Afrim la Naționalul craiovean