Touropa

Touropa

Agenție de turism


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bloc 23A, Calea Unirii 23, Craiova 200731, Romania

Despre

DESPRE NOI 
Infiintata in anul 1994, Agentia TOUROPA a avut o evolutie ascendenta pe piata turistica, devenind unul dintre cei mai importanti tour operatori din Oltenia. Prima agentie din Craiova, in prezent singura, acreditata IATA (International Air Transport Aociation ) , partener al tour operatorului german DerTour, agent acreditat al liniei de croaziere Celestyal Cruises, agent acreditat al Rail Europe si partener al unui numar de peste 2000 de furnizori de servicii turistice din Romania si din strainatate, TOUROPA va ofera vacante uimitoare si amintiri nepretuite! 
TOUROPA va ofera un turism durabil, minimizand impactul sau asupra mediului si reducand dependenta sa de resursele neregenerabile. In acest demers lucram cu atentie pentru a imbunatati produsele noastre mentinand o politica de “ Lasati doar urmele pasilor si luati numai fotografii”
Bilete de avion pentru toate companiile aeriene din lume inclusiv Low Cost 
Voiajul Dvs este de vacanta sau bussines, TOUROPA va rezerva cele mai bune variante de zbor si va acorda asistenta 24 de ore din 24.
Rezervari hoteliere 
Dispunand de o baza de date de peste 1.000.000 de unitati de cazare, TOUROPA poate rezerva pentru Dvs. hotelul ideal atat in Romania cat si in lume.
Rent a car 
Oriunde calatoriti, TOUROPA va asigura transfer si/sau servicii de rent a car.
City break 
Doriti sa va bucurati de farmecul oraselor europene, sa vizitati muzee celebre sau sa admirati monumente istorice, doriti o cina romantica, TOUROPA va rezerva toate acestea intr-un pachet personalizat. 
Croaziere, vacante exotice 
Visati sa calatoriti pe nave de lux sau sa petreceti vacanta in locuri exotice, TOUROPA transforma visul in realitate.
Turism rural Va place sa va petreceti vacanta mai aproape de natura, sa traiti experienta de la tara si sa gustati produse exclusiv naturale, TOUROPA va ofera experiente unice.
Incentive 
Oferiti angajatilor Dvs. concedii in Romania – la munte sau la mare, in pensiuni agroturistice sau in grup organizat, TOUROPA va accepta plata si cu vouchere de vacanta de la toate societatile care le emit.
Circuite 
TOUROPA ofera o multitudine de vacante de prima clasa, destinatii si stiluri de calatorie - prilej de intalnire cu prietenii sau cu un grup de interes special
Asigurari de calatorie 
Inainte de a pleca intr-o calatorie nu uitati ca, din nefericire, sunt posibile o multime de situatii dificile in care va puteti afla. TOUROPA va ofera asigurari de calatorie care va ajuta sa treceti mai usor peste aceste evenimente.
FIECARE CALATORIE ARE O POVESTE Visul de calatorie este usor de transformat intr-o splendida realitate prin gama larga de pachete de vacanta oferite de TOUROPA. Cind va imaginati vacanta perfecta va ganditi la hoteluri de lux, la bucatarie locala traditionala, la obiective turistice renumite, dar mai presus de toate, TOUROPA va creaza amintiri nepretuite.

Photo Gallery

Alte sugestii

ARCHIE TRAVEL

Agenție de turism

TOUROPA

Agenție de turism

Romania Photo Tours

Agenție de turism

Romania Guided Tours

Agenție de turism

OLTENIA TOUR

Agenție de turism