Vară plină pentru prichindei, la Biblioteca „ Alexandru și  Aristia Aman” și Direcția Județeană de Sport Dolj

Vară plină pentru prichindei, la Biblioteca „ Alexandru și Aristia Aman” și Direcția Județeană de Sport Dolj


Cei mici vor avea o vară plină, grație activităților organizate de Biblioteca „Alexandru și Aristia Aman” („Fun in Summer”), dar și de către Direcția Județeană de Sport Dolj („Summer Sport”). Este vorba de ateliere gratuite pentru anumite competențe și interactivitate, dar și de sporturi, care îi vor ajuta pe copii să-și petreacă timpul liber într-un mod mai mult decât productiv și interesant.

„Fun in Summer” înseamnă Movie Club (în fiecare luni, între orele 10:00 și 12:00, copiii vor putea viziona filme de animație, filme documentare sau ecranizări ale operelor literare), Spanish Club (curs de limba spaniolă, în fiecare joi, între orele 10:00 și 11:00, pentru cei din clasele V-VIII), BiblioLab (atelier de competențe digitale, dedicat copiilor din clasele V-VIII, marți, între 10:00 și 12:00) și Games Day (în fiecare miercuri, de la ora 10:00, unde copiii vor avea parte de jocuri interactive și de recreație).

Înscrierile se realizează până la data de 16 iunie, în intervalul orar 9:00 – 15:00, în limita locurilor disponibile, și se pot face personal, la sediul central al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, compartimentul Mediatecă și American Corner, sau telefonic, la numărul 0251.532.267, interior 110. Pentru Games Day nu este necesară o înscriere în prealabil. Cursurile vor avea loc până la data de 11 august.

„Summer Sport” li se adresează celor atrași de mișcare și nu numai. În cadrul acestui program, DJS Craiova propune trei serii de cursuri, după cum urmează:
  • seria I – 19 – 30 iunie 2023: atletism, baschet, badminton, fotbal, fotbal fete, gimnastică, tenis, șah; 
  • seria a II-a – 3 – 14 iulie 2023: dans, gimnastică, karate, natație, scrimă, tenis, tenis de masă, volei;
  • seria a III-a 17 – 27 iulie 2023: baschet, dans, fotbal, karate, natație, scrimă, tenis, volei. 

Înscrierile se pot face până pe 15 iunie, ora 12:00, pe site-ul Direcției Județene de Sport Dolj 
Directia Judeteana de Sport - DOLJ

dar și pe pagina de Facebook 
Directia Judeteana de Sport - DOLJ - facebook

Îi îndemnăm și pe părinții care ne citesc să-și înscrie copiii la activitățile de mai sus și să se bucure cu toții de o vară plină de cunoștințe noi și de distracție prin sport!

Alte sugestii

IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului
Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!
Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei
1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!
Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!