#ZiuaInternaționalăACafelei. 5 cafenele to go unde puteți sărbători ziua licorii magice


Ziua de 1 octombrie, adică Ziua Internațională a Cafelei, se apropie cu pași repezi, așa că vom avea bucuria să putem să ne savurăm băutura preferată într-o zi de toamnă. Craiova abundă de cafenele to go, de locuri inspirate și prietenoase unde ne putem bea cafeaua ori de unde ne-o putem lua la pachet. Vă oferim câteva sugestii unde puteți face asta, pentru înviorarea de dimineață sau din orice moment al zilei.

Coffee Story Craiova

Un loc în care puteți găsi cafea de specialitate, 100% arabica, dar și o prăjitorie de cafea în același timp, precum și o cafenea. Pe lângă sortimentele de cafea disponibile, găsiți și ceaiuri ori bunătăți de ronțăit. Yummy!
Coffee Story Craiova - facebook

Ponton Craiova

O cafenea care se situează printre preferatele craiovenilor vă așteaptă cu specialități de cafea care amintesc de Grecia, dar și cu deserturi, sandvișuri, ceaiuri, limonadă ori înghețată, într-o atmosferă mai mult decât prietenoasă. Pe cei de la Ponton îi găsiți în două locații din Craiova, atât în centrul orașului, vizavi de Universitate, cât și în zona Universității de Medicină și Farmacie.
Ponton Craiova - facebook Ponton Coffee UMF - facebook

Smart Cup Craiova

Cafeneaua științifică din Craiova, situată chiar strategic lângă două mari colegii din oraș, „Carol I” și „Elena Cuza”, este locul în care, pe lângă cafeaua care e la ordinea zilei, puteți citi, rezolva probleme de matematică ori din alte discipline. It’s cool to be wise!
Smart Cup Craiova - facebook

Bulldog Specialty Coffee

Inspirată de una dintre cele mai drăguțe rase de câini, cafeneaua Bulldog Specialty Coffee este locul care onorează aceste patrupede, avându-le și ca oaspeți zilnic. Cafeaua, specialitățile din cafea, micul dejun și nu numai vă așteaptă la Bulldog.
Bulldog Specialty Coffee - facebook

Fix.

Situată în zona Parcului „Romanescu”, Fix este o cafenea cu un decor deosebit și fresh, și vă poate fi alături atunci când alegeți să vă bucurați de o plimbare prin parc alături de o cafea. În plus, vă puteți bea cafeaua chiar acolo și întâlni o mulțime de oameni minunați. 
Fix - facebook

Așadar, vă invităm să vă bucurați de Ziua Internațională a Cafelei în oricare dintre locațiile de mai sus, descoperindu-le și pe celelalte pe site-ul și în aplicația Discover Dolj.

Alte sugestii

#DorDePăunescu. Doljul îl onorează pe marele poet prin festivalul ajuns la cea de-a opta ediție
#HobbyuriDeToamnă. Ce să facem ca să (ne) treacă mai repede toamna
#AromeDinEst. 5 restaurante cu specific turcesc, chinezesc ori vietnamez pe care trebuie să le încerci toamna asta
Romanțe și parfum de epocă. Festivalul „Ioana Radu”, la a IX-a ediție
#PoveștileZidurilor. Am fost la plimbare cu Monumentalist și am aflat secretele caselor din Craiova