Smart Pub

Smart Pub

Bar / Pub / Restaurant - Craiova


Schedule

Closed
See schedule

Address

DC93, Preajba 207367, Romania

About

Fine restaurant. Perfect pub. Hottest events. Outstanding lake view.

Aproape de Craiova, lipsit insa de vacarmul si aglomeratia orasului, la doar cateva minute de mers cu masina din zona centrala, peisajul mirific ce inconjoara restaurantul Smart Pub ofera intimitatea dupa care tanjim uneori cu atata ardoare.

Privelistea oferita de calmul lacului, inconjurat de multa verdeata, terasa spatioasa, ambientul placut si personalul prietenos sunt premisele unui timp de calitate, pe care fie alegeti sa il petreceti alaturi de familie, fie de iubiti sau prieteni. Inca de la inceput, Smart Pub a insemnat pentru noi o locatie ideala pentru o escapada in natura.

Zilnic, va asteptam sa incercati preparatele realizate de maestrii nostri bucatari, acompaniate de vinurile atent selectionate, astfel incat sa obtinem o experienta gustativa unica si memorabila.

Smart Pub este locatia ideala de weekend, unde va puteti vedea cu prietenii si unde puteti lua parte la o diversitate de evenimente, pornind de la concerte si seri cu Dj si pana la stand-up comedy shows, teatru si meciuri de fotbal.

Photo Gallery

Video

Similar Suggestions

Vatra Romană Promenada

Restaurant - Craiova

Vatra Romană Craiova

Restaurant - Craiova

La Creperie

Restaurant - Craiova

Ace of Spades

Bar / Pub

Bavarian Corner

Restaurant - Craiova