Detox local, după sărbători

Detox local, după sărbători


O pauză după sărbători e mereu binemeritată iar în jurul nostru avem multe variante care să ne ajute să ne curățăm atât corpul, cât și mintea, după o perioadă destul de agitată. Fie că optați pentru o cură de detox, pentru mișcare ori pentru relaxarea minții, alternativele sunt suficiente.

Un abonament la o sală de fitness

Orice zi e perfectă pentru a face mișcare, iar pentru asta îi avem lângă noi pe cei de la Gorilla Gym, care ne vor ajuta să reintrăm în formă după sărbători și să ne simțim mai bine, indiferent despre ce perioadă a anului vorbim. Pe cei de la Gorilla Gym îi găsiți în Electroputere Mall, în centru și în cartierul Craiovița Nouă.
GORILLA GYM - facebook

Câteva ture de bazin și o sesiune de saună

Dacă preferați alt fel de mișcare, într-un alt mediu, atunci vă recomandăm să faceți o vizită la Waterparkul din Craiova, care este deschis și pe timp de iarnă, având în vedere că aici există și bazine acoperite, cu apă caldă, numai bună de încercat pe timpul iernii. Aveți în linkul de mai jos lista cu prețurile și serviciile oferite, precum și detalii despre program și acces. 
WATER PARK CRAIOVA Water Park Craiova - facebook

Bunătăți sănătoase pentru un corp mai liniștit

În această perioadă, corpul nostru are nevoie de o pauză de la excesele alimentare și de un pic de atenție din partea noastră. Așa că vă lansăm o provocare: fără zahăr, fără aditivi și fără vinovăție! Mergeți la RawLala și descoperiți un univers delicios, de care vă puteți bucura fără să vă pară rău mai târziu. Totodată, cu bunătăți fără vinovăție vă așteaptă și cei de la Osso Raw Vegan sau cei de la Red Onion!
RawLala Raw Vegan Craiova - facebook Osso Raw Vegan Craiova - facebook Red Onion Craiova - facebook

Terapie pentru corp și minte

Dacă aveți altă definiție pentru relaxare și dacă acea definiție înseamnă „yoga”, nu trebuie să mai stați pe gânduri și să mergeți la Harmony Wellness Center, unde vă așteaptă o echipă dedicată, pasionată și pregătită să vă instruiască în tainele acestei terapii antice.
Harmony Wellness Center - facebook

Mișcare în aer liber în parcurile noastre

Se pare că vremea a ținut cu noi în această perioadă, așa că de ce să nu ne bucurăm de ea cu adevărat? Optați pentru alt fel de relaxare și alegeți să vă plimbați printr-unul dintre parcurile Craiovei, pentru o experiență completă de liniște, aer curat și destindere. Găsiți, mai jos, lista cu parcurile și grădinile din județ.
Parcuri și grădini

Să avem un 2024 relaxant!

Alte sugestii

#DeVăzutLaNoiAcasă. Tur #cooltural pentru un sejur în Dolj
A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj