Cinematografe de top în Craiova


Nu ducem lipsă de cinefili și, desigur, nici de locuri bune de văzut cele mai noi filme. Private sau de stat, cinematografele sunt mereu o alternativă pentru petrecerea timpului liber, savurat la un film bun, într-o atmosferă plăcută. Cu trei cinematografe private și două de stat, Craiova are din plin opțiuni pentru cele mai în vogă filme și premiere.

Inspire Cinema VIP

Primul cinematograf integral VIP din România există și se află - unde altundeva - la Craiova, chiar în Electroputere Mall. Experiența cinematografică dusă la un nivel următor înseamnă 7 săli echipate cu cele mai noi sisteme de proiectie 3D, una dintre ele având cel mai mare ecran din aceasta rețea cu posibilitate de redare a imaginii în 4K si cel mai performant sunet. O altă sală este exclusiv a copiiilor. Toate sălile au fotolii rabatabile cu măsuță individuală, suport pentru pahar și porturi pentru încărcarea telefonului mobil, astfel că te vei simți chiar ca acasă.

Inspire Cinema VIP

Inspire Cinema Mercur

Vrei filme, dar și o senzație amețitoare și cu o panoramă superbă? Atunci trebuie să mergi la Inspire Cinema. Deschis în vara lui 2016, acesta este primul multiplex din Craiova, situat în incinta Mercur Center, fix în centrul orașului. Cele șase săli de cinema integral digitale (patru cu 3D de ultimă generație și două cu 2D) beneficiază de o cafenea, dar și de o terasă exterioară, situată la etajul 4, cu vedere de deasupra, ce-ți taie respirația, peste Piața "Mihai Viteazul", Palatul Administrativ și Hotelul Palace.

Inspire Cinema Mercur

Colours Cinema

Situat în partea de vest a orașului, în incinta Galeriilor Auchan, Colours Cinema este primul cinematograf privat deschis în Craiova, în urmă cu șapte ani. Oferta filmelor este la zi, la fel și senzațiile oferite de sistemele 3D ori audio performante, în cele două săli puse la dispoziție, cu o capacitate totală de 187 de locuri.

Colours Cinema

Alte două cinematografe, de data aceasta administrate de stat, vă stau la dispoziție în Craiova. Cu un aer mai diferit, oferind o experiență un pic altfel, Cinema Patria, unde rulează premierele, dar și Cinema Modern, ce se axează mai mult pe filme românești și europene, vă așteaptă să le treceți pragul.

Cinema Patria
Cinema Modern

Orice ați alege, vizionare plăcută!

Foto: inspirecinema.ro, colourscinema.ro

Alte sugestii

Muzeul Cărții și Exilului Românesc, câteva luni până la inaugurare. Aproape 30 de colecții donate se află în patrimoniul instituției
#ZiuaInternaționalăACafelei. 5 cafenele to go unde puteți sărbători ziua licorii magice
#RetrospectivaVerii. Cum s-a văzut un sezon plin de evenimente la Craiova
Visul s-a împlinit! Centrul „Brâncuși”, inaugurat și deschis vizitatorilor
#CentrulBrâncuși. Cosmin Vasile, CJ Dolj: „Oamenii îl vor cunoaște pe Brâncuși într-o manieră în care nu au făcut-o până acum”