#FilmÎnDolj. Toma Cuzin aduce „Film în Sat” în comuna Cernătești

#FilmÎnDolj. Toma Cuzin aduce „Film în Sat” în comuna Cernătești


Actorul Toma Cuzin, cunoscut pentru rolurile sale din producții precum „Las Fierbinți”, „Despre oameni și melci”, „Aferim!”, „Bucharest non stop” sau recent lansatul „Boss”, și a lui Asociație Cuzin Toma „Dacă eu pot, poți și tu”, aduc artele în mediul rural din Dolj!

Festivalul „Film în sat” va ajunge, astfel, și în comuna doljeană Cernătești. Organizat de asociația mai sus amintită, și sprijinit de Consiliul Județean Dolj, Consiliul Local Cernătești și Primăria Cernătești, festivalul își propune să aducă mai aproape de mediul rural cultura și arta,   transformând Cernăteștiul nostru într-un cinematograf în aer liber și nu numai.

Totul va avea loc între 25 și 27 august, în zona Culei Cernăteștilor, recent restaurată,  un loc perfect amenajat pentru a fi parte din acest eveniment. În cele trei zile de festival, cât timp soarele e sus, copiii și tinerii din zonă sunt așteptați la workshop-uri de artă și de dezvoltare personală, iar după apusul soarelui, concertele live și proiecțiile de filme românești vor cuceri, cu siguranță, publicul.

Festivalul „Film în sat” s-a bucurat de un mare succes, fiind considerat o inițiativă mai mult decât binevenită în ceea ce privește accesul la cultură în mediul rural. Mai mult decât atât, vorbim nu doar despre aducerea culturii mai aproape de locurile în care ea ajunge mai greu, ci și despre valorificarea, promovarea și cunoașterea unor zone mai puțin cunoscute ale țării, toate binecuvântate cu o frumusețe aparte.

Considerăm că, atunci când aceste elemente se îmbină, ceea ce rezultă este spectaculos, magic și unic în felul său. Dacă doriți să aflați mai multe despre „Film în sat”, vă invităm pe site-ul oficial, unde puteți face și donații, în sprijinul asociației, pentru continuarea acestui proiect.

Fiți cu ochii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, dar și pe site-ul oficial, pentru a fi la curent cu programul și cu tot ceea ce urmează să se întâmple.
Film in Sat - facebook FILM ÎN SAT - EDIȚIA 2023 DE LA CERNĂTEȘTI

Ne vedem pe 25 august la Cernătești! ❤️

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului