Târgul de Paște revine la Craiova, în magicul Parc „Romanescu”

Târgul de Paște revine la Craiova, în magicul Parc „Romanescu”


Craiova redevine tărâmul basmelor și în acest an, de Paște, cu ocazia unui nou târg de sezon, organizat de Primăria Craiova. Totul se va petrece în aceeași locație de vis, Parcul „Nicolae Romanescu”, transformat, de această dată, în tărâmul lui Albă-ca-Zăpada și al celor șapte pitici.

Târgul va fi deschis oficial în data de 19 aprilie, și va dura, în acest an, până pe 12 mai, iar vizitatorii vor putea să descopere o nouă fațetă a Parcului „Romanescu”, așa cum se petrece în fiecare an, cu ocazia acestor târguri.

„Pentru că ne dorim să vă petreceți cât mai mult timp alături de noi, aducem anul acesta și alte atracții: un roller coaster, roata gigant, bărci, carturi electrice, un sat medieval cu artiști ambulanți, parade de costume medievale, ateliere interactive pentru copii, spectacole ale instituțiilor noastre de cultură, totul în decorul de vis al Parcului Romanescu, mai înflorit ca niciodată”, a explicat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Turiștii și nu numai vor avea la dispoziție din nou autobuzul turistic, supraetajat, cu care vor putea vizita principalele puncte de atracție din oraș în drumul lor spre Târgul de Paște, cum ar fi Grădina Botanică sau Centrul Istoric.

Open call pentru comercianți

Comercianții care doresc să participe la Târgul de Paște de la Craiova 2024 cu obiecte artizanale, produse gastronomice, tradiționale, suveniruri și multe altele sunt invitați să consulte criteriile de înscriere la adresa de mai jos.
CRITERII DE PARTICIPARE LA TÂRGUL DE PAȘTE CRAIOVA 2024, ORGANIZAT ÎN PERIOADA 19 APRILIE – 12 MAI 2024

Parcul „Romanescu”, locul de desfășurare al Târgului de Paște de la Craiova, medaliat cu aur la Paris, a fost construit într-un stil romantic după planurile arhitectului francez Edouard Redont. Parcul „Nicolae Romanescu” cuprinde construcții-emblemă, precum Podul Suspendat sau Castelul Fermecat, dar și velodromul, teatrul de vară, grădina zoologică ori hipodromul, pe o întindere de 90 de hectare.

Craiova e magică și de Paște, haideți s-o trăim! 

Alte sugestii

#DeVăzutLaNoiAcasă. Tur #cooltural pentru un sejur în Dolj
A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj