#VacanțaCopiilor. Activități de toamnă pentru micii doljeni

#VacanțaCopiilor. Activități de toamnă pentru micii doljeni


Copiii au parte de o scurtă vacanță în această săptămână, astfel că există o mulțime de activități pentru micuții doljeni care să îi scoată din casă și să îi facă să se bucure realmente de timpul liber. Prietenii noștri de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”, de la Direcția Județeană de Sport Dolj, dar și cei de la Water Park Craiova au pregătit multe surprize, garantate să le stimuleze creativitatea și să-i ajute să se dezvolte. În plus, și Asociația Life is Better With Friends organizează un workshop caritabil, menit să îi sprijine pe copiii din medii defavorizate. 

Vrăjitoare, căpcăuni și multe alte minuni pentru copii

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”, vor fi organizate ateliere care se vor desfășura zilnic, în intervalul orar 11:00-13:00 și 17:00-19:00, în Sala Studio, prețul pentru un atelier fiind 7 lei/ persoană. Durata unui atelier este 50 de minute. 

Totodată, vor avea loc și spectacole în cadrul acestei săptămâni de vacanță, iar prețul biletului este 13 lei/ persoană. Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 13:00 și 16:00 și 19:00, iar duminica, între 10:00 și 13:00. 

Fiți la curent cu activitățile și pe pagina de Facebook a celor de la Colibri. 
Teatrul Colibri - facebook

Fii Hercules în mișcare!

În perioada 24-29 octombrie, Direcția Județeană de Sport Dolj în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Craiova și cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” și Clubului Sportiv Școlar Craiova, desfășoară Proiectul „HERCULES”, un program al Ministerului Sportului destinat atragerii copiilor către sport, care va oferi elevilor cu vârste între 6 și 14 ani cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline sportive. 

Elevii vor petrece activ o săptămână de neuitat, în care distracția se va îmbina cu mișcarea și descoperirea tainelor mai multor discipline sportive: atletism, baschet, gimnastică, judo, lupte, natație, radioamatorism, scrimă, șah, tenis de masă. De menționat că aceste cursuri sunt gratuite. 

Pentru înscriere accesați linkul: 
Proiectul Hercules

Cursuri de înot, și toamna

Pentru cei mici dornici de mișcare, cei de la Water Park Craiova organizează cursuri de înot în bazinele acoperite, indoor, astfel că tot confortul este asigurat! Pentru detalii legate de înscrieri, intrați pe pagina de social media a celui mai mare complex de înot din Oltenia. 
Water Park Craiova - facebook

Pumpkin Fest cu scop caritabil

Pentru că oricând este important să dăruim, prietenii noștri de la Asociația Life is Better WIth Friends organizează, de Halloween, a doua ediție Pumpkin Fest, care are un scop caritabil. Evenimentul va avea loc la sediul asociației, pe 29 octombrie, iar intrarea se face pe baza unei donații minime de 50 de lei. Asociația are disponibile 15 locuri pentru copii și adulți (de ce nu?!) cu vârste minime de 10 ani, și pune la dispoziție și dovlecii. Dacă poți vino deghizat și fă un bine pentru copiii din medii defavorizate! 
Atelier de sculptat dovleci Life is Better with Friends - facebook

Alte sugestii

#MemoriaGustului. Dolju-n bucate de 10, lecție de tradiție și generozitate predată în farfurii
#StayFit. Mișcare pentru o viață sănătoasă, la îndemâna noastră!
#PlanuriDeMinivacanță. Ce facem în Dolj în perioada Paștelui
#DoljulTuristic. Casa Memorială „Alexandru Macedonski” din Goiești va fi reabilitată!
Târgul de Paște de la Craiova, deschis în câteva zile! Parcul „Romanescu”, plin de surprize