#WeLoveCulture. Februarie artistic, la Craiova

#WeLoveCulture. Februarie artistic, la Craiova


Februarie are un farmec al său, mai ales dacă te găsești în vizită pe la noi în această perioadă. Aruncă o privire pe ce ți-am propus mai jos și alege-ți evenimentul preferat! Programul complet îl găsești, ca de obicei, pe www.discoverdolj.ro și pe aplicația Discover Dolj&Craiova!

„Outfitul șearpelui”, 9 februarie, ora 19.00, Teatrul Național „Marin Sorescu”

Un spectacol poeticoregrafic vă așteaptă la începutul lunii pe scena Naționalului craiovean, ce prezintă o cronologie a vieții unui bărbat capabil să-și amintească de felul în care gândea în copilărie, totul fiind transpus în versuri care iau pulsul vremurilor noastre, a felurilor prin care individul își caută utilitatea în lumea constrânsă de presiunile caracteristice fiecărei vârste. 
OUTFITUL SEARPELUI- REGIA ANDREA GAVRILIU - bilete

Vunk, „De luni până duminică”, 14 februarie, ora 19:30, Filarmonica „Oltenia”

Trupa Vunk ajunge la Craiova chiar de Ziua Îndrăgostiților pentru a-și promova cel de-al zecelea și cel mai nou album, „De luni până duminică”. Totul va avea loc pe scena Filarmonicii „Oltenia”, iar bilete găsiți aici:
VUNK - "De Luni Pana Duminica" - bilete

Stema, „Muzică de ascultare”, 17 februarie, ora 21:00, Cult Music Club

Stema, trupă actuală și contemporană ce unește temele orientale, sonoritățile spaghetti western din muzica lui Morricone și muzica lăutărească veche reconstruită, ajunge și la Craiova pentru a-și promova „Muzică de ascultare”, cea de-a treia lucrare discografică. Experimentați și voi un caleidoscop sonor bine gândit, ce îmbracă mesaje poetico-filosofice într-o manieră cu totul nouă, originală!

Alexandru Tomescu, 23 februarie, ora 19:00, Filarmonica „Oltenia”

Alexandru Tomescu, violonistul ce are în custodie vioara Stradivarius Elder-Voicu, alături de Ștefan Cazacu (violoncel), Sînziana Mircea (pian) și de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia”, vă așteaptă la un concert simfonic de excepție, cu lucrări din Beethoven și Rahmaninov, sub bagheta lui Eric Lederhandler.
Bilete Concert simfonic

„Boema”, 25 februarie, ora 19:00, Cercul Militar Craiova

Opera Română Craiova vă invită din nou în lumea magică a lui Giacomo Puccini, în cadrul operei „Boema”, ce va avea loc pe scena Cercului Militar Craiova.
Boema - bilete

Alte sugestii

Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului
Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!