#HranăVie. Unde mâncăm gustos și vegetarian


Din ce în ce mai multe persoane încep să adopte acest stil de viață sau să renunțe, în anumite zile, la anumite produse alimentare. În întâmpinarea nevoilor lor au apărut, în mod natural, preparate, dar și restaurante care gătesc exclusiv vegetarian.

Am testat și noi câteva opțiuni și suntem îndreptățiți să vă spunem că ne putem hrăni gustos și sănătos și în Craiova. Iată ce am găsit.

Mandala

Mâncarea de la Mandala este făcută să îmbine cunoștințele anticilor înțelepți ai Indiei și folosește mâncarea ca pe medicamentul pe care îl avem pus la dispoziție de la natură. Preparatele lor merg de la clasica salată tabouleh, la spanac cu brânză indiană, până la supă-cremă de ceapă, hummus ori chifteluțe de legume cu curry. Meniul zilnic pus la dispoziție poate fi consultat pe site-ul oficial, pe facebook, dar și pe platforma Takeaway.com.
Mandala Mandala - Facebook

Red Onion

Primul fast food vegetarian din Craiova are un meniu variat și oferă opțiuni atât cât pentru cei care nu consumă preparate de origine animală, cât și pentru cei care doresc să lase deoparte doar carnea. Pe lângă meniul a la carte, care conține preparate precum icre de amaranth, hummus, pizza vegană sau vegetariană, burger, sucuri și salate extrem de sănătoase, Red Onion are la dispoziție și meniul zilei, format dintr-o supă și un fel principal. Fiți cu ochii pe ei pe facebook.
Red Onion - Facebook

Vego Food Trailer

Cam câte bunătăți vegane ar putea încăpea într-un food truck? Foarte multe, vă spunem noi. Pe cei de la Vego îi găsiți în parcarea Centrului Comercial Auchan, cu bugeri vegani decadenți, sucuri sănătoase, platouri vegane, supe-creme și multe altele. Dacă doriți să comandați în avans de la ei, puteți face asta la numărul de telefon 0727.321.007. Ce-i și mai bine e că livrează și la domiciliu!
Vego Food Trailer - Facebook

So Vegan Delights

So Vegan Delights funcționează în regim de meniul zilei, gândit astfel încât să acopere toate necesitățile calorice și să asigure toate vitaminele necesare corpului uman, însă fără produse de origine animală. Dacă nu știți ce să mai mâncați la prânz, luați legătura cu ei și comandați o mâncare care o să vă surprindă, cu siguranță. Dacă v-a plăcut, vă puteți face și abonament la prețuri promoționale.
So Vegan Delights - Facebook

Foto: facebook.com/SoVeganDelights, mandalabistro.ro, facebook.com/vegantogo, facebook.com/Red-Onion-Craiova-101032704635744

Alte sugestii

Destinații de vis de pe Aeroportul Internațional Craiova
#CraiovaVibrează. IntenCity, primul festival de amploare organizat pe Stadionul „Oblemenco”, în august
Vacanță cu activități pentru cei mici
De la bucate, la dansuri și costume. Săptămâna tradițiilor, în Dolj
#Donează. CJ Dolj susține donarea de sânge, de Ziua Mondială a Donatorului