24 ianuarie 2024

Miercuri, 24 ianuarie, craiovenii sunt așteptați, în centrul municipiului, să celebreze 165 de ani de la Mica Unire, alături de artiști îndrăgiți ai Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. 
 
Evenimentul dedicat Micii Uniri va începe la ora 10.00, cu intonarea imnului și ceremonialul religios. Parada militară se va desfășura în jurul orei 10.30, fiind precedată de depunerile de jerbe de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Momentul aniversar va continua cu spectacolul muzical susținut de soliștii Constantin Enceanu, Marius Măgureanu, Cristian Bănățeanu și Liviu Dică acompaniați de orchestra și dansatorii Ansamblului Folcloric Maria Tănase.
   
Pentru organizarea și buna desfășurare ale evenimentului, circulația rutieră va fi întreruptă în data de 24.01.2024, în intervalul orar 09.00 – 12.00, pe următoarele străzi:
 
·        str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia
cu str. Arieş;
·        str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi
intersecţia cu str. A.I. Cuza;
·        str. Popa Şapcă;
 
Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.
 
În situația în care autovehiculele staționate în zonele restricționate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucționează buna desfășurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate și reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.
 
Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulație prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități.         
 

Similar Suggestions

Albă ca Zăpada deschide anul acesta porțile Târgului de Paște de la Craiova
„Brâncușiana Junior“ la Muzeul Cărții și Exilului Românesc
„De-aș fi Scufița Roșie“ și „Pic“, spectacole în week-end, la Teatrul Colibri
Continuă campania de colectare a deșeurilor textile
Week-end la Teatrul Colibri cu spectacolele „De-a capra cu trei iezi“ și „Prințul Broască“