Hotel Europeca ****

Hotel Europeca ****

Accommodation - Craiova / Hotel - Craiova


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Pietăţii 9-11-13, Craiova 200127, Romania

About

Situat la doar un minut distanta de centrul orasului Craiova si la doua minute de gara, Europeca este unul dintre cele mai bune hoteluri din Romania si este ideal atat pentru o calatorie de afaceri, cat si pentru un sejur mai indelungat in Craiova.
Oferind servicii de 4 stele, hotelul este amplasat intr-o zona ferita de traficul aglomerat si de zgomotul orasului. Totodata, hotelul este renumit pentru faptul ca isi intampina oaspetii cu personal amabil si profesionist.
Europeca va ofera atat un restaurant in care se pot organiza evenimente, cat si multiple posibilitati de cazare: camere single, camere duble, camere VIP, apartamente standard si apartamente de lux. Toate camerele sunt mari si decorate intr-un stil elegant si confortabil pentru ca dumneavoastra sa va relaxati si sa va bucurati de un sejur cat mai placut.
Hotel Europeca dispune de 3 saloane special create, echipate si complet amenajate intr-un stil deosebit, modern si luxos. Fie ca vorbim despre nunti, botezuri, intalniri de afaceri, prezentari de produse, workshopuri, seminarii si nu numai, clientilor care doresc sa rezerve salile de restaurant sau sala de conferinta, le asiguram flexibilitatea si suportul de care au nevoie, astfel incat evenimentele sa se bucure de un succes palpabil prin satisfactia invitatilor.
Profesionalismul cu care tratam aceste evenimente se va reflecta in toate aspectele, de la amenajarea locatiei si dotarea cu echipamentele necesare, pana la ingredientele proaspete si atent selectionate pentru preparete desavarsite.
Cu o capacitate de 200 de locuri salonul de la parter se caracterizeaza prin rafinament si eleganta, atat din punct de vedere al serviciilor oferite, cat si al designului. Luminile arhitecturale discrete, mobilierul modern, meniurile premium, toate acestea si nu numai, fac din acest salon alegerea ideala pentru un eveniment de poveste.
Distins si elegant, salonul de la etaj al complexului Europeca, cu o capacitate de 400 de locuri, este perfect pentru a petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi. Calitatea serviciilor si ambianta deosebita sunt doar cateva din atuurile care il recomanda.
Stilul rafinat si modern al salii de conferinte Europeca, situata la etajul 2 al hotelelui, cu o capacitate de 60 de locuri, fac din aceasta spatiul ideal pentru evenimente corporate. Sala dispune de intreaga logistica necesara pentru desfasurarea unei game variate de evenimente.

Star rating

  • 4 stele

Photo Gallery

Similar Suggestions

Pensiune craiova

Accommodation - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Accommodation - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Room for rent - Craiova / Accommodation - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Accommodation - Craiova / Motel - Craiova