Prestige Boutique Hotel ****

Prestige Boutique Hotel ****

Accommodation - Craiova / Hotel - Craiova


Schedule

Open
See schedule

Address

Matei Basarab no 15, Craiova, Romania

About

Prestige Boutique Hotel Craiova reprezinta o locatie superba, amplasata in inima orasului Craiova, la doar 3 minute distanta de zona pietonala si la 5 minute de Centrul Vechi, locul cu cele mai multe terase, bistro-uri si pub-uri.
Hotel Prestige va dispune de 63 de camere spatioase, un restaurant cu specialitati pentru toate gusturile si doua sali de conferinta pentru evenimente corporate cu stil. Oferim servicii exemplare si mancaruri savuroase preparate dupa retete internationale ce reusesc sa incante si cele mai exigente papile gustative. Personalul nostru calificat si instruit in prealabil garanteaza o servire impecabila si servicii executate cu maiestrie.
Hotelul Prestige Boutique Craiova este situat în Craiova şi oferă un bar şi acces WiFi gratuit în întreaga proprietate. De asemenea, hotelul are recepție deschisă nonstop și un restaurant care servește mâncăruri internaționale.
Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou și ceainic, iar unele au vedere la oraş. Toate unităţile au o zonă de relaxare.
Oaspeţii au la dispoziție un centru de afaceri şi un depozit de bagaje.

Star rating

  • 4 stele

Photo Gallery

Similar Suggestions

Pensiune craiova

Accommodation - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Accommodation - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Room for rent - Craiova / Accommodation - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Accommodation - Craiova / Motel - Craiova