Hotel Royal ***

Hotel Royal ***

Accommodation - Craiova / Hotel - Craiova


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada România Muncitoare 88, Craiova 200396, Romania

About

Inaugurat in anul 2007, intr-o cladire din secolul al XIX-lea, care a apartinut unei clase nobile a Craiovei, Hotelul Royal este situat intr-o zona frumoasa si linistita, aproape de centrul orasului si de principalele atractii turistice.

Parcuri, zone comerciale si localuri de noapte se gasesc la doar cativa pasi de hotel. Fiind la doar 5 minute de centrul orasului si la 150 metri de Universitatea din Craiova, hotelul are o pozitie ideala atat pentru afaceri cat si pentru turisti.

Hotelul Royal detine 24 de camere, caracterizate de un design modern, cu detalii ambientale unice. Ofera camere rafinate si comode, fiecare camera este unica prin decor, culoare, mobilier si dimensiune, incluzand Wi-Fi gratuit, aer conditionat, tv cu ecran plat cu canale prin satelit si minibar. Oaspetii au la dispozitie camere single confortabile, camere duble intime precum si suite elegante cu balcon cu vedere spre oras, cada cu hidromasaj.

Restaurantul Hotelului Royal Craiova serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala, decorul sau prezentand elemente rafinate, accentuand stilul elegant si intim. Crama din incinta hotelului ofera o experienta remarcabila, cu o combinatie autentica de preparate din bucataria romaneasca alaturi de vinuri si alte bauturi alese.

Salon Protocol ofera un cadru intim plin de eleganta, un meniu de exceptie si o servire impecabila, alaturi de meniuri adaptate oricaror pretentii,

Cele doua sali de conferinte pe care le punem la dispozitie pot fi folosite pentru: prezentari, workshop-uri, training-uri, conferinte si doctorate.

Star rating

  • 3 stele

Photo Gallery

Similar Suggestions

Pensiune craiova

Accommodation - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Accommodation - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Room for rent - Craiova / Accommodation - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Accommodation - Craiova / Motel - Craiova