Ianuarie continuă la Teatrul Colibri cu spectacolele   „Rățușca cea urâtă“ și „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“

Ianuarie continuă la Teatrul Colibri cu spectacolele „Rățușca cea urâtă“ și „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“


Teatrul pentru copii și Tineret Colibri Craiova ne face din nou parte din povestea sa și ne aduce în week-end alături de minunații actori Oana Stancu, Emanuel Popescu, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Daniel Mirea.
 
Sâmbătă, 20 ianuarie 2024, ora 18:00 este a spectacolului „Rățușca cea urâtă“, de Hans Christian Andersen, regia Todor Valov, scenografia Stefka Kyuvlieva, muzica Elena Metodieva, cu actorii: Oana Stancu, Emanuel Popescu, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Daniel Mirea.

Duminică, 21 ianuarie 2024, la ora 11:00 este programat spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“, adaptare după povești populare rusești, cu scenariul și regia semnate de Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei - Moraru.
 
Ultimele spectacole din ianuarie sunt:
Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, ora 18:00 - „Crăiasa Zăpezii“ 
Duminică, 28 ianuarie 2024, ora 11:00 - „Prietenii Motanului Încălțat“ 
 
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 - 13:00 / 16:00 - 19:00, iar duminica, între 10:00 - 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.
 
Până la 31 ianuarie pot fi vizitate și expozițiile: „Povești dintr-un deceniu“, cuschițe ale unor spectacole montate în ultimii 10 ani la Teatrul Colibri (Sala Studio) și „Inspirați de povești românești“, expoziție de holograme realizate de Marin Fagu, în care regăsim clipe din spectacolele aflate în repertoriul actual, bazate pe literatura română, clasică și contemporană (Foyer). 
Cele două expoziții sunt deschise de luni până sâmbătă, între orele 10:00 - 13:00 / 16:00 - 19:00.
            

Similar Suggestions

Albă ca Zăpada deschide anul acesta porțile Târgului de Paște de la Craiova
„Brâncușiana Junior“ la Muzeul Cărții și Exilului Românesc
„De-aș fi Scufița Roșie“ și „Pic“, spectacole în week-end, la Teatrul Colibri
Continuă campania de colectare a deșeurilor textile
Week-end la Teatrul Colibri cu spectacolele „De-a capra cu trei iezi“ și „Prințul Broască“