#FunInSummer, pentru craioveni, la Biblioteca Județeană „Aman”


Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” rămâne fidelă fanilor ei, astfel că, în timpul verii, craiovenii vor avea parte din nou de proiectul „Fun in Summer”, în lunile iulie și august.

O parte dintre activități vor avea loc în mediul on-line, pe platforma Zoom, și se adresează elevilor din ciclul gimnazial, dar și celor care urmează să susțină examenul de Bacalaureat.

Mai exact, Makerspace (ateliere în care se promovează educația STEAM - știință, tehnologie, inginerie, artă, matematică – marțea între 10:00 și 12:00), English Club (miercurea) și Spanish Club (joia), dedicate elevilor din clasele V-VIII, vor avea loc între orele 10:00 și 11:00 prin intermediul platformei Zoom, iar English for BAC (dedicat celor din clasele XI-XII) în fiecare zi de marți și joi, între 10:00 și 12:30, în perioada 3-27 august.

În vederea înscrierii, cei interesați sunt invitați să contacteze Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” prin telefon, până la data de 2 iulie, la numărul 0251 532 267, interior 110, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-15.00. Participanții sunt invitați să ofere informații despre cursul ales, numărul personal de telefon, vârstă, nume, școala și clasa unde învață. Numărul de locuri disponibile este limitat.

Și pentru că nu doar elevii au nevoie de „Fun in Summer”, proiectul readuce și Movie Time, în fiecare zi de vineri, în lunile iulie și august, începând cu ora 21:00, în curtea Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”. În limita locurilor disponibile, craiovenii de toate vârstele sunt invitați să vizioneze, în aer liber, diverse filme premiate. Movie Time nu necesită înscriere, astfel că puteți merge direct la Bibliotecă pentru a vă bucura de aceste seri.

Prima vizionare este programată vineri, 9 iulie, filmul propus fiind „Moana”, o producție animată marca Disney. Pentru a afla ce film urmează să fie difuzat, urmăriți pagina de Facebook a Bibliotecii „Aman”.
Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” - facebook

Atelierele și cursurile sunt desfășurate de bibliotecarele Mădălina Băileșteanu, Sofia Cercel și Carmen Tică, coordonatoare ale American Corner Craiova, de lect. univ. dr. Ana-Maria Demetrian și de voluntarii Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”. 

Nu ezitați să vă înscrieți copiii la ateliere și cursuri sau să participați chiar voi la serile de film. Biblioteca „Aman” oferă, ca de fiecare dată, conținut și resurse de calitate pentru craiovenii de toate vârstele, astfel că veți avea numai de câștigat de pe urma proiectului „Fun in Summer”.

Foto: disney-plus.net, facebook.com/biblioteca.aman

Alte sugestii

Destinații de vis de pe Aeroportul Internațional Craiova
#CraiovaVibrează. IntenCity, primul festival de amploare organizat pe Stadionul „Oblemenco”, în august
Vacanță cu activități pentru cei mici
De la bucate, la dansuri și costume. Săptămâna tradițiilor, în Dolj
#Donează. CJ Dolj susține donarea de sânge, de Ziua Mondială a Donatorului