#NeRevenim. Din nou la cinema și la teatru


Cinematografele private din Craiova, ce funcționează sub sigla Inspire, s-au redeschis odată cu weekendul trecut și sunt gata să-și primească cinefilii, respectând, desigur, normele de distanțare socială și regulile impuse de autorități. La fel și Teatrul Național „Marin Sorescu”, ce-și așteaptă spectatorii într-un cadru nou. 

Primul cinematograf integral VIP din România își redeschide porțile pentru cinefili, cu dotările cu care craiovenii deja s-au obișnuit: 7 săli echipate cu sisteme de proiecție 3D de ultimă generație, una dintre ele având cel mai mare ecran din aceasta rețea cu posibilitate de redare a imaginii în 4K si cel mai performant sunet, o sală exclusiv a copiilor, fotolii rabatabile cu măsuță individuală, suport pentru pahar și porturi pentru încărcarea telefonului mobil.

Pe lângă acesta, la dispoziție iubitorilor de film este și Inspire Cinema Mercur, de unde, pe lângă filme, spectatorii se vor putea bucura și de panorama asupra Pieței „Mihai Viteazul” și a Palatului Administrativ. 

Detalii legate de program și de bilete, atât pentru Inspire Cinema Mercur, cât și pentru Inspire Cinema VIP Electroputere pot fi găsite pe site-ul oficial, iar informațiile proaspete sunt la un click distanță, pe Facebook.
www.inspirecinema.ro https://web.facebook.com/inspirecinema

O bucurie extrem de mare pentru iubitorii de artă și de cultură o reprezintă și redeschiderea Teatrului Național „Marin Sorescu” pentru public, în sălile din interior. Momentul primei reîntâlniri va coincide și cu o nouă înfățișare a sălii „Amza Pellea”, astfel că, după atâtea luni, spectatorii vor avea o dublă surpriză și o revedere de neuitat.

Fiți pe fază cu noutățile din universul dramaturgiei craiovene, atât pe pagina de Facebook a teatrului, cât și pe site-ul oficial și, mai ales, cu regulile și normele de respectat în contextul actual.
tncms.ro https://web.facebook.com/tncms.oficial

Așteptăm vești bune și de la celelalte instituții de cultură din județ și vă ținem la curent cu ceea ce au în plan. Nu uitați, până atunci, să mergeți la teatru, la muzee, la cinema și să fiți la curent cu toate evenimentele numai pe aplicația Discover Dolj! 

Foto: inspirecinema.ro, facebook.com/tncms.oficial/ 

Alte sugestii

#CraiovaVibrează. IntenCity, primul festival de amploare organizat pe Stadionul „Oblemenco”, în august
Vacanță cu activități pentru cei mici
De la bucate, la dansuri și costume. Săptămâna tradițiilor, în Dolj
#Donează. CJ Dolj susține donarea de sânge, de Ziua Mondială a Donatorului
Lucruri #cool de văzut la început de vară. Focus pe #ZiuaCopilului