#FinalFour. Craiova, capitala baschetului românesc. Ce meciuri vom vedea în Bănie

#FinalFour. Craiova, capitala baschetului românesc. Ce meciuri vom vedea în Bănie


Craiova va găzdui, în perioada 15-17 februarie, turneul Final Four al Cupei României la baschet masculin. Este o ocazie mai mult decât binevenită pentru iubitorii acestui sport să vadă un spectacol de excepție între cele mai bune echipe ale acestui sezon.

Astfel, la Sala Polivalentă din Craiova se vor disputa meciurile SCM U Craiova - CSM Galați și CSO Voluntari - U-BT Cluj-Napoca. Semifinalele se vor juca pe 15 februarie, în vreme ce trofeul va fi decernat pe 17 februarie.

Cu siguranță, fani ai echipelor de mai sus vor veni la Craiova să se bucure de spectacol, și ce prilej mai bun de a vizita orașul decât acesta? Ce e de văzut în zona Sălii Polivalente și nu numai, vă spunem noi. 😊 

Centrul Istoric

Dacă vreți să simțiți vibe-ul orașului la adevăratul său nivel, vă invităm la o plimbare în Centrul Vechi al Craiovei, unde veți găsi și o mulțime de baruri și restaurante unde să vă petreceți timpul liber.

Parcul Romanescu

Cel mai mare parc natural din Europa de Est vă așteaptă să pășiți pe aleile sale și să-i admirați frumusețile. Nu puteți rata Podul Suspendat, Castelul Fermecat sau lacul din interiorul parcului.

Parcul Tineretului

La doar 15-20 de minute de mers pe jos de Sala Polivalentă se află și Parcul Tineretului, unde vă puteți plimba în voie, dar și unde puteți practica diverse sporturi pe terenurile puse la dispoziție acolo.

Muzeul Olteniei și cel de Artă

O vizită la Craiova nu poate fi completă fără a vedea exponatele Muzeului de Artă ori ale Muzeului Olteniei, instituții culturale care dețin colecții impresionante și extrem de importante pentru istoria noastră.

Desigur că orașul are multe lucruri care așteaptă să fie descoperite, așa că vă recomandăm să-l parcurgeți la pas și să vă bucurați de clădirile vechi cu aromă de epocă ce străjuiesc străzile noastre.
Craiova ca un muzeu în aer liber

Pentru toate informațiile despre Craiova și Dolj, nu ezitați să descărcați aplicația Discover Dolj din Google Play și App Store, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă. Evenimente, recomandări, hoteluri, baruri, restaurante, toate concentrate într-un singur loc, vă vor ajuta cu siguranță să descoperiți cu adevărat ceea ce înseamnă orașul și județul nostru!

Alte sugestii

#DeVăzutLaNoiAcasă. Tur #cooltural pentru un sejur în Dolj
A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj