La Rocca Boutique Hotel ****

La Rocca Boutique Hotel ****

Accommodation - Craiova / Hotel - Craiova


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Pelendava 39A, Craiova 200204, Romania

About

Hotel La Rocca are un design primitor si exclusivist ce te va introduce intr-o noua lume… o lume a luxului plina de rafinament si stil, o lume ce te lasa sa experimentezi o noua dimensiune si un alt standard al confortului si elegantei.
Armonia dintre designul modern contemporan si cel retro, profesionalismul, precum si dorinta de a ne imbunatati constant serviciile si facilitatile sunt principalele motive pentru care Hotel La Rocca se afla in topul alegerilor in ceea ce priveste serviciile de cazare in Craiova.
Imbratiseaza aceasta lume rafinata in oricare din cele 39 de camere de 4 stele. “Confort la superlativ” este expresia perfecta pentru a descrie spatiile mari, designul interior rafinat si mobilierul atent selectionat ce se imbina in armonie cu decoratiunile alese. Bucura-te si relaxeaza-te in paturi reconfortante, cu saltele ergonomice, perne pufoase si cearsafuri fine.
Oaspetii nostri sunt mereu gazduiti intr-o atmosfera familiara si relaxata si beneficiaza de toata atentia personalului nostru, pentru a-i face sa se simta ca acasa si sa revina ori de cate ori au ocazia.
Asa cum te-am obisnuit de peste 20 de ani, iubim calitatea astfel ca din 2015 iti punem la dispozitie cele mai spectaculoase sali de evenimente din Craiova, create special pentru cei ce iubesc luxul. La Rocca Ballroom te asteapta cu 2 sali de evenimente, cu o capacitate de 400, respectiv 250 de persoane, o gradina de poveste si o piscina, toate acestea pentru ati organiza un eveniment fastuos!
Stilul rafinat si charmant al salii de conferinte La Rocca, cu o capacitate de 30 - 50 locuri, fac din aceasta locul ideal pentru evenimente restranse intr-un cadru cu adevarat plin de stil si originalitate. De la videoproiector, flipchart, laptop si alte elemente, sala dispune de intreaga logistica necesara pentru desfasurarea unei game variate de evenimente.

Star rating

  • 4 stele

Photo Gallery

Similar Suggestions

Pensiune craiova

Accommodation - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Accommodation - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Room for rent - Craiova / Accommodation - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Accommodation - Craiova / Motel - Craiova