Hotel Casa cu Tei ***

Hotel Casa cu Tei ***

Accommodation - Craiova / Hotel - Craiova


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Amaradia 4, Craiova 200134, Romania

About

Suntem Casa cu Tei, locul perfect pentru o mini vacanta sau pentru un eveniment intim alaturi de cei dragi. Mixul echilibrat dintre arhitectura de epoca si gastronomia rafinata transforma locatia noastra intr-una de basm, iar atmosfera de poveste este asigurata de personalul nostru profesionist.

Hotelul luxos Casa cu Tei se afla la numai 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Craiova. Camerele complet utilate cu mobilier shabby chic asigura un somn linistit si confortabil, iar locatia in sine reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cei care doresc sa descopere farmecul orasului.

Casa cu Tei este un hotel-restaurant construit in stil Art-Nouveau. Camerele spatioase si confortabile, de o eleganta clasica, proiectate cu grija pentru detalii si bun gust si locatia, in apropierea principalelor atractii ale orasului (parcuri, muzee, centre de afaceri, magazine si localuri), il transforma in locatia ideala atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cei care doresc sa descopere farmecul din Cetatea Baniei.

Hotelul “Casa cu Tei” isi gazduieste oaspetii in 14 camere stilizate, cu un design deosebit, avand posibilitatea de a alege intre camere duble twin si camere duble matrimoniale, ambele categorii la fel de confortabile.

Fie ca este vorba despre o conferinta, un training sau o intalnire de afaceri, salile noastre de conferinte va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie, de la echipamente moderne de logistica, la solutii de catering de inalta calitate.

Preparatele noastre sunt alcatuite dintr-un amestec exceptional de culturi si traditii gastronomice diferite, incluzand creatiile originale ale bucatarului chef. Si pentru ca langa o mancare buna sta intotdeauna un pahar de vin calitativ, va punem la dispozitie o mare colectie de vinuri pentru a completa atmosfera rafinata din restaurant.

Star rating

  • 3 stele

Photo Gallery

Similar Suggestions

Pensiune craiova

Accommodation - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Accommodation - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Room for rent - Craiova / Accommodation - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Accommodation - Craiova / Motel - Craiova